Valoració errònia

Com ja us varem comunicar un dels punts de l’ordre del dia que es discutien en el plenari del passat 5 de juliol, era el règim de sessions del ple de la corporació.

Com era d’esperar i seguint el tarannà de l’actual equip de govern municipal, els plens es celebraran el primer dimarts no festiu de cada trimestre a les 10 del matí.

Nosaltres hem votat en contra. Hem presentar una proposta, per fomentar la participació dels veïns. Aquesta proposta contempla fer-los en dissabte. Ha estat descartat per l’equip de govern per considerar-ho festiu per fer tasques de regidor, també per considerar que en els plens els veïns no hi assisteixen perquè no els interessa. I a més ja es fan reunions informatives, (que no hi deu assistir ningú perquè es fan en dissabte), al llarg de l’any.

Doncs bé, havent escoltat els arguments per no canviar la seva proposta, el que nosaltres creiem es que ho fan per no haver de donar explicacions a ningú de la seva acció de govern, més que una vegada cada quatre anys. Els plens són l’àmbit establert, sempre que no siguin extraodinaris, de control per part del veïns amb torn de precs i preguntes dirigides a l’ equip de govern amb obligatorietat de respondre. En una reunió informativa de la qual no s’aixeca ni acta, no existeix cap normativa que obligui a l’equip de govern a respondre. Per tant ja ho sabeu, per participar en els plenaris d’aquest Ajuntament durant aquesta legislatura haureu de fer absentisme laboral.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Valoració errònia

  1. lamiel ha dit:

    M’ha agradat Ramon ànims i pots comptar amb mi!
    Lamiel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s