Corresponsabilitat municipal

El passat 9 d’agost els veïns  de Scala Dei i el Govern Municipal es varen reunir per parlar del temes que preocupaven als veïns, alguns dels temes van ser el tancament de la plaça a l’aparcament de vehicles, de com millorar la comunicació ajuntament-veïns, del millorament de la senyalització de Scala Dei a la xarxa de carreteres properes, de la regulació de la velocitat de trànsit rodat, de la grua de La Conreria.

També es va parlar de les gàbies de les botes de Cellers d’Scala Dei col.locades davant la font i les cadires del restaurant Els Troncs que ocupaven part de la via pública a la mateixa rambla. Aquests negocis compromesos ja van retirar aquest “mobiliari” a final de mes d’agost. Gràcies,  per la celeritat.

Una part important de la reunió i per tant un dels temes que més preocupa als veïns, va ser un cop més la “deixadesa” en que es troba Scala Dei, des de la recollida de brossa del carrer, als abocadors incontrolats de runa, passant pel vessament incontrolat de residus de la clavaguera del poble al barranc, així com l’estat en que es troba el sistema de recollida de residus.

Us mostrem un parell d’exemples d’espais on  el consistori hauria d’intervenir amb eficiència i constància, solucionar d’una vegada per totes el sistema de recollida de residus, per que cal millorar la imatge de Scala Dei.

Des de ERC-AM tornarem a insistir sobre el tema de neteja, com varem fer fa un mes, encara que no hagin respòs res fins ara.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s